Автор Тема: Житловий комплекс та інфраструктура  (Прочитано 72 раз)

Оффлайн Lovikaa

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Житловий комплекс та інфраструктура
« : Января 23, 2026, 09:01:59 pm »
Привіт, форумчани! Розглядаю купівлю квартири в новобудові, і найважливіше для мене — щоб не доводилось жити «на безлюдному острові». Хто як оцінює інфраструктуру біля новобудов? Магазини, транспорт, парки — бо, чесно, не хочу, щоб мої походи за кавою перетворювались на марафон через усе місто

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Житловий комплекс та інфраструктура
« Ответ #1 : Января 27, 2026, 08:08:38 pm »
Нещодавно придбав квартиру на Березанська,29а https://build.kovalska.com/projects/rusanivska-gavan  і можу впевнено сказати, що нерухомість від Ковальської перевершила всі мої очікування. Будівництво виконане за найсучаснішими технологіями, а планування квартири продумане до дрібниць, що робить її неймовірно зручною. Що мені особливо сподобалося — це якісні матеріали та чистота на всіх етапах робіт, завдяки чому квартира виглядає як нова навіть після завершення будівництва. Забудовник Ковальська постійно впроваджує інновації та дбає про комфорт мешканців, що відчувається відразу. Локація чудова, поруч є все необхідне для життя — магазини, школи, зони відпочинку. Тепер я насолоджуюся своїм новим житлом, яке поєднує стиль, практичність і затишок. Кожен день у цій квартирі приносить радість і задоволення, і я відчуваю, що зробив правильний вибір.

Яндекс.Метрика