Автор Тема: Оренда цілого контейнера чи збірна відправка, що дешевше для перевезення морем?  (Прочитано 421 раз)

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Маю партію товару на дванадцять кубів і ніяк не можу визначитись, чи брати окремий двадцятифутовий контейнер, чи пхати все у збірний вантаж. Логісти кажуть різне, а я боюсь, що у збірному мої коробки десь притиснуть важким залізом або вони просто загубляться на перевалці. Плюс терміни доставки LCL завжди якісь туманні, а мені треба чітко до сезону встигнути.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Збірні вантажі це завжди лотерея, особливо зараз, коли в портах Європи постійні затики з розформуванням. Я один раз спробувала так зекономити, то потім чекала свій товар три місяці замість одного, ще й пакування приїхало все пом’яте. Якщо бюджет дозволяє і товар дорогий, краще беріть цілий, бо нерви дорожчі за ту умовну економію на фрахті.

Оффлайн Oldyamar

• Full Member
    • Просмотр профиля
Тут проста математика працює, якщо ваш об’єм більше десяти кубів, то цілий контейнер FCL часто виходить навіть вигіднішим через відсутність витрат на консолідацію в порту. У збірному вантажі ви платите за кожен кубометр і за обробку дрібних партій, що суттєво накручує цінник. До того ж цілий контейнер пломбується одразу на заводі, і ви точно знаєте, що туди ніхто не заглядав до самої митниці. Для крихких товарів це взагалі єдиний нормальний варіант безпечного транспортування через океан.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Маю партію товару на дванадцять кубів і ніяк не можу визначитись, чи брати окремий двадцятифутовий контейнер, чи пхати все у збірний вантаж. Логісти кажуть різне, а я боюсь, що у збірному мої коробки десь притиснуть важким залізом або вони просто загубляться на перевалці. Плюс терміни доставки LCL завжди якісь туманні, а мені треба чітко до сезону встигнути.

Не гадайте на кавовій гущі, а просто замовте точний розрахунок у профільних спеціалістів, бо ставки на порти Гданська чи Констанци зараз постійно плавають. Я зазвичай звертаюсь до перевірених працівників, які підбирають оптимальний тип обладнання під конкретний об’єм вантажу. У них на сайті можна глянути актуальний морський фрахт і одразу зрозуміти різницю між повним та частковим завантаженням.
Для дванадцяти кубів я б однозначно радив орендувати цілий контейнер, це гарантує вам пріоритет при розвантаженні на терміналі. Коли за справу беруться досвідчені працівники, вони організовують все під ключ від страхування до митного оформлення. Ви отримаєте закритий бокс зі своїм товаром, який не буде тижнями чекати в порту, поки до нього доукомплектують чужі посилки.
Зверніть увагу на мультимодальні схеми, де море поєднується з автотранспортом, це зараз найшвидший шлях до нашого складу. Фахівці допоможуть оформити всі документи так, щоб на кордоні не було затримок. У підсумку ви переплатите зовсім трохи за оренду боксу, але зекономите купу часу на логістиці та точно отримаєте все цілим.

Яндекс.Метрика