Автор Тема: Дитяча ковдра реально комфортна для сну чи краще брати трохи більшу?  (Прочитано 286 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дитяча ковдра реально комфортна для сну дитини дошкільного віку чи краще брати трохи більшу модель на виріст, щоб вистачило на довший термін? Зараз син спить у ліжечку розміром сто двадцять на шістдесят, і я вагаюся, чи не буде стандартна маленька ковдра занадто куцою, якщо він почне крутитися вночі. Хочеться, щоб дитині було затишно, але при цьому ковдра не звисала до самої підлоги та не збивалася в купу. Який розмір вважається оптимальним для перехідного періоду від манежу до підліткового ліжка, і чи не заважка велика ковдра для малої дитини?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Ми спочатку купили доньці велику дорослу ковдру, але це виявилося помилкою. Дитина в ній просто тоне, ковдра важка, малечі важко самостійно розкритися або поправити її вночі. Крім того, наповнювач у великих моделях часто занадто щільний для дитячого організму, дитина швидко перегрівається і прокидається мокрою. Зрештою ми повернулися до спеціального дитячого формату, де вага та розмір ідеально підігнані під габарити стандартного дитячого ліжка.

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дякую за пораду, тепер зрозумів, що переплачувати за зайві сантиметри немає сенсу, якщо це заважає сну. А як щодо матеріалів, які зараз краще тримають тепло та не викликають алергію у малих? Боюся брати натуральну вовну, бо вона може колотися або бути занадто спекотною для квартири. Підкажіть, куди краще звернутися, щоб знайти якісну річ з натуральним бавовняним чохлом, яка витримає часті прання, і на що дивитися в характеристиках, щоб наповнювач був екологічним і добре пропускав повітря навіть влітку?

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Для дітей найкраще обирати наповнювачі на основі бамбукового волокна або тонкого силіконізованого волокна, вони найлегші та повністю гіпоалергенні. Таку продукцію легко прати в машинці, вона миттєво сохне і не втрачає об'єму.
Я змогла якісні ковдри дитячі купити недорого https://svit-matrasiv.com.ua/ua/odeyala/sleeeping_size=detskie_razmery/ вибравши модель зі щільним бавовняним наперником, який не шуршить під час рухів. Обов'язково перевіряйте, щоб прошивка була дрібною, тоді наповнювач не збивається в грудки після чищення.
Також раджу звертати увагу на маркування теплоти, для дитячої кімнати зазвичай достатньо всесезонного варіанту. Велика перевага дитячого розміру в тому, що він ідеально лягає в підковдру з дитячих комплектів постільної білизни, нічого не зсувається і не створює пустот. Особисто я перед покупкою завжди перевіряю якість обробки країв, кант має бути м'яким, щоб не дряпати шкіру. Правильно підібрана ковдра дозволяє дитині відчувати захищеність без зайвого тиску на грудну клітку, що критично важливо для правильного дихання під час глибокого сну.

Оффлайн DimaJub

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Дитяча ковдра реально комфортна для сну дитини дошкільного віку чи краще брати трохи більшу модель на виріст, щоб вистачило на довший термін? Зараз син спить у ліжечку розміром сто двадцять на шістдесят, і я вагаюся, чи не буде стандартна маленька ковдра занадто куцою, якщо він почне крутитися вночі. Хочеться, щоб дитині було затишно, але при цьому ковдра не звисала до самої підлоги та не збивалася в купу. Який розмір вважається оптимальним для перехідного періоду від манежу до підліткового ліжка, і чи не заважка велика ковдра для малої дитини?

Беріть трішки більшу. З такою буде зручніше, як на мене

Оффлайн Kantona

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

І мені так здається. І напевно що краще її онлайн замовляти

Оффлайн LoveGirl

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля

І мені так здається. І напевно що краще її онлайн замовляти

Правильно ви все написали зараз. Ковдри https://mdt.com.ua/odejala/ у різних розмірах зараз представлені на сайтах онлайн магазинів тому обрати потрібний варіант точно не складе великої проблеми. Найменший розмір напевно що не варто брати, бо з такої ковдри дитинка дуже швидко виросте

Яндекс.Метрика