Я вас дуже добре розумію. Коли у собаки стається приступ, дорога до клініки може бути ще більшим стресом — і для тварини, і для власника. У таких ситуаціях дійсно краще мати контакт ветеринара, який може приїхати додому. У Києві є кілька лікарів і служб, які працюють саме з виїздом. Наприклад, існують сервіси, де ветеринар приїжджає додому, проводить огляд, може взяти аналізи та поставити первинний діагноз прямо у вас вдома. Це часто допомагає уникнути додаткового стресу від транспортування тварини. Також є спеціалісти, які працюють тільки з виїздами, без прийому в клініці, що зручно саме у випадках, коли тварину важко перевозити. Я б порадив пошукати саме ветеринара-невролога або лікаря з досвідом роботи з судомами у собак. Іноді після першого приступу можуть призначати додаткову діагностику або підтримуючі препарати, щоб зменшити ризик повторення. Ще з власного досвіду скажу: краще заздалегідь мати під рукою базові речі для профілактики здоров’я тварини. Наприклад, я регулярно замовляю засоби від паразитів у перевірених магазинах. У інтернет-магазині зоотоварів NEWVET зручно шукати різні препарати — навіть коли потрібно швидко
краплі на холку від бліх та кліщів купити або інші засоби для догляду. І раджу записати номер лікаря, який працює з виїздом, наперед. Коли ситуація повторюється, це дуже економить час і нерви. Бажаю, щоб у вашої собаки більше не було таких приступів. 🙏