Автор Тема: Як обрати джойстик на Sony PlayStation 5?  (Прочитано 105 раз)

Оффлайн pagemolav

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Як обрати джойстик на Sony PlayStation 5?
« : Декабря 18, 2025, 06:36:52 pm »
Де купити джойстик на Sony PlayStation 5? Хочу замінити свій старий контролер на новий, але не знаю, чи варто купувати оригінальний або можна обрати сторонній, який буде дешевше. Що порекомендуєте?

Оффлайн Morphij

• Jr. Member
  • **
    • Просмотр профиля
Re: Як обрати джойстик на Sony PlayStation 5?
« Ответ #1 : Декабря 18, 2025, 06:38:15 pm »
Я купував джойстик для PS5 і зупинився на оригінальній моделі Sony. Якщо ви хочете гарантію на якість і зручність використання, я б порадив саме його. З сторонніми моделями бувають проблеми, такі як затримка або поганий відгук кнопок. Можна знайти дешевші варіанти, але якість на першому місці. Я купував через інтернет-магазин, і все було швидко і без проблем.

Оффлайн ViktorrDer

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Декабря 18, 2025, 06:38:51 pm »
Я пробував різні джойстики для PS5, але, зрештою, вибір впав на оригінальний контролер Sony. З ним ігри виглядають краще, а також він дуже зручний у використанні. Стосовно ціни так, оригінальний контролер дорожчий, але він точно не підведе і прослужить довше. Якщо вам важлива якість, краще інвестувати в оригінальний продукт. Купував його через відомий інтернет-магазин з хорошими відгуками.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Декабря 18, 2025, 07:49:01 pm »
Я пробував різні джойстики для PS5, але, зрештою, вибір впав на оригінальний контролер Sony. З ним ігри виглядають краще, а також він дуже зручний у використанні. Стосовно ціни так, оригінальний контролер дорожчий, але він точно не підведе і прослужить довше. Якщо вам важлива якість, краще інвестувати в оригінальний продукт. Купував його через відомий інтернет-магазин з хорошими відгуками.
Я купував джойстик на соні плейстейшен 5 https://game-shop.com.ua/ua/category/djoystiki-dlya-playstation-5 через магазин Game-shop, і це був чудовий вибір. Оригінальний контролер Sony виявився ідеальним для моїх потреб він зручний, має чудову чутливість і приємно лежить в руках.
Я не рекомендую економити на контролері, якщо хочете отримати найкращий досвід від ігор. Цей магазин пропонує найкращі ціни і надійну доставку, тому я не шкодую про свою покупку. Однозначно, якщо ви хочете довговічний і якісний продукт, обирайте оригінальний джойстик від Sony.

Яндекс.Метрика