Автор Тема: Товари для дому  (Прочитано 202 раз)

Оффлайн Muroslava

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Товари для дому
« : Ноября 27, 2025, 03:26:47 pm »
Де замовляєте господарські дрібниці: губки, щітки, пакети, засоби для прибирання? Чи є перевірений сайт?

Оффлайн Polinka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Re: Товари для дому
« Ответ #1 : Ноября 27, 2025, 05:16:29 pm »
Коли постало питання ремонту на дачі, я знову звернулася до Budpolimer, адже тут знайшла все потрібне від інструментів до господарських товарів. Особливо зручно, що на сайті є різні види будівельної плівки. Я звернула увагу на якість та доступну плівка поліетиленова будівельна ціна. Вона щільна, міцна і підходить для багатьох побутових потреб.

Оффлайн ЯСверху

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Ноября 30, 2025, 10:47:37 pm »
Хто де купує.. вірніше кому де зручніше.. У мене взагалі свій магазинчик таких дрібничок у Вінниці, навпаки думаю про те не де купити, а як продати. Можливо у когось є ідеї? Може порада як зараз рекламують свої товари офлайн магазини?

Оффлайн Vinogradik

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Ноября 30, 2025, 11:40:43 pm »
Хто де купує.. вірніше кому де зручніше.. У мене взагалі свій магазинчик таких дрібничок у Вінниці, навпаки думаю про те не де купити, а як продати. Можливо у когось є ідеї? Може порада як зараз рекламують свої товари офлайн магазини?

Головне тут не де купують люди, а як зробити так, щоб вони помітили саме ваш товар. Для офлайн-продажів добре працює реклама у тих місцях, де ваша аудиторія вже проводить час: біля торгових центрів, на вулицях із великою прохідністю або поруч із кафе та коворкінгами.

Можна поєднати це з яскравими вивісками, постерами та білбордами, щоб навіть люди, які раніше не знали про магазин, звернули увагу. Наприклад, баїнгове агентство АІМ ГРУП пропонує варіанти розміщення білбордів у Вінниці — на сторінці https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/vinnitskaya-oblasti/vinnitsa можна глянути доступні площини та ціни. Ще одна порада: зробіть невелику серію акцій або промо-подій у самому магазині — це привертає нових відвідувачів і дає привід зайти навіть тим, хто просто проходив повз. Тоді реклама і вулицева, і власна внутрішня працюють разом, і люди запам’ятовують магазин.

Оффлайн Vasill

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Января 12, 2026, 04:37:32 pm »
Я шукаю сіфон для раковини. Де краще замовити?

Оффлайн Loman

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
    • ПРОСУВАННЯ САЙТІВ У КИЄВІ
« Ответ #5 : Января 12, 2026, 04:42:09 pm »
Я шукаю сіфон для раковини. Де краще замовити?

Коли прийшов час міняти старий сифон на кухні, теж хотів одразу нормальний і щоб не було проблем з установкою. Без проблем купив в інтернет магазині Агромат сіфон для раковини, вибрав міцний і зручний у використанні. Доставка була швидка, встановив сам, все підійшло ідеально. Вода йде добре, запахів немає, а чистити його легко. З власного досвіду можу сказати, що це реально практичний і надійний варіант.

Яндекс.Метрика