Автор Тема: Які джинси зараз модно і комфортно носити?  (Прочитано 318 раз)

Оффлайн Alexander

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
Уже не розумію, які джинси зараз носять, щоб виглядало сучасно, але й не душили в талії. Скінні якось приїлися, а більші моделі виглядають мішкувато. Хочу знайти щось середнє, щоб і форма була, і комфорт. Може, хтось підкаже, на що зараз варто дивитись — фасон, посадка, тканина?
Если тебе не верят - не оправдывайся.

Оффлайн Krahmans

• Full Member
    • Просмотр профиля
Re: Які джинси зараз модно і комфортно носити?
« Ответ #1 : Октября 22, 2025, 11:06:02 pm »
Найзручніше зараз брати relaxed fit або straight, якщо не хочеш ефекту мішка. Вони тримають форму, але не стискають. Головне, щоб посадка була середня, не висока. І зверни увагу на склад — трохи еластану дає комфорт. Скінні вже реально неактуальні, навіть укорочені краще замінити на прямі з вільним кроєм.

Оффлайн Tordar

• Full Member
    • Просмотр профиля
« Ответ #2 : Октября 22, 2025, 11:11:37 pm »
Я теж довго підбирав. Секрет — не гнатися за «оверсайзом», а брати моделі з прямими штанинами, без надмірного об’єму. Темно-синій колір або класичний washed blue зараз у топі. І не бери з великим еластаном — розтягуються і швидко втрачають форму.

Оффлайн Olenka

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #3 : Октября 22, 2025, 11:17:26 pm »
Уже не розумію, які джинси зараз носять, щоб виглядало сучасно, але й не душили в талії. Скінні якось приїлися, а більші моделі виглядають мішкувато. Хочу знайти щось середнє, щоб і форма була, і комфорт. Може, хтось підкаже, на що зараз варто дивитись — фасон, посадка, тканина?
Найкраще орієнтуватися не лише на тренд, а на баланс між силуетом і тканиною. Денім має бути щільний, але не грубий, тоді штани тримають форму й виглядають акуратно навіть після прання. Зручніше брати моделі з невеликим відсотком еластану, особливо якщо носиш щодня.
Бачила у цьому магазині нормальні варіанти https://cher17.com/product-category/dzhinsy Я часто купую в них рекчі. Якість завжди на висоті. І класно, що бренд український. Останнім часом стараюсь підтримувати наших виробників та підприємців.
З фасонів зараз добре йдуть straight, loose tapered і barrel. Середня посадка — оптимальний варіант, бо висока іноді спотворює пропорції, а низька вже виглядає застаріло.

Оффлайн DunDucatti

• Newbie
  • *
    • Просмотр профиля
« Ответ #4 : Января 20, 2026, 12:48:53 pm »
Реально відгукнулося, бо з джинсами зараз та сама історія або занадто облягають, або сидять так, ніби з чужого плеча. Хочеться золоту середину: щоб виглядали сучасно, але при цьому були зручні й не тиснули в талії. Я якраз нещодавно шукав жіночий одяг і в процесі натрапив на https://twice.com.ua/20-dzhinsi . Вирішив не довго роздумувати й спробувати жіночі джинси на власному досвіді. Замовив одну модель і результат реально порадував. Посадка нормальна, тканина приємна, джинси тримають форму, але при цьому комфортні в носінні, не сковують рухів. Тому можу порадити від себе: я вже спробував жіночі джинси з цього сайту і залишився дуже задоволений.

Яндекс.Метрика