Хотів би почути вашу думку, бо я новачок і трохи боюся. Чи реально безпечно ставити гроші онлайн у букмекерів? Я читав, що є багато шахраїв, сайти можуть не виплатити, або хакери вкрадуть дані карти. Як зрозуміти, що контора нормальна? Чи варто взагалі починати, якщо немає досвіду? Багато хто пише, що краще грати тільки в перевірених місцях, але як їх відрізнити від фейкових?
Онлайн-ставки можуть бути безпечними, якщо обирати ліцензовані компанії, які працюють офіційно в Україні. Найголовніше — дивитися на наявність ліцензії, бо це дає певний захист. Також важливо читати відгуки реальних людей на незалежних форумах, а не на сайтах самих контор. Звертай увагу на спосіб оплати: якщо є банківські картки, Apple Pay, Google Pay — це вже хороший знак. Щодо безпеки даних — нормальні сайти використовують шифрування SSL (замочок у браузері). Я особисто завжди перевіряю термін дії ліцензії та умови виплат. Один із варіантів, де багато хто задоволений стабільністю — Parimatch
https://parimatch.in.ua/. Але рішення за тобою, головне — не поспішати і не вносити одразу великі суми.